Reacties

Geachte hr. Witteveen,

Via een artikel in omroepblad MAX werden wij geattendeerd op de Sitgo step met elektrische uitvoering.
Op internet verder gezocht en vervolgens contact met u op genomen.
U vertelde ons dat u binnenkort (dit voorjaar) richting het Noorden ging en u eventueel bereid zou zijn om de fiets bij ons thuis te demonstreren.
Omdat wij veel van knooppunt routes gebruik maken wilden we graag de uitvoering met een actie radius van 40 km.
Tot onze vreugde kregen wij al vrij snel na uw bezoek de mededeling dat de fiets klaar stond bij de dealer.
Het was even wennen voor mijn vrouw die door meerdere knieoperaties niet meer kan fietsen maar inmiddels hebben wij al meer dan 500 km afgelegd en kan ze niet meer zonder.
Het fijne van deze step is dat ik hem ook op de fietsendrager mee kan nemen, hetgeen wij dan ook regelmatig doen. Zo hebben wij voor het eerst sinds jaren weer een fijne fietsvakantie gehad en krijgen veel positieve reacties onderweg m.b.t. de step.

Nogmaals onze dank en veel succes bij de verdere ontwikkeling.

Fam. Engels Veendam

“Hoe de SitGo m’n vrijheid terugbrengt, elke dag!”
Als 80+er verloor ik m’n zelfvertrouwen op de fiets en ging m’n loopvermogen achteruit. Ook met m’n rollator kon ik niet ver genoeg meer lopen om m’n dagelijkse dingen te doen en zo raakte ik afhankelijk van brengen-en-halen door anderen.
Toen maakte ik kennis met de SitGo, een forse step met een luxe zadel, ook wel een loopfiets genoemd. in beperkte ruimtes bv in winkels kun je je peddelend met je voeten voortbewegen maar SitGo is ook uitgerust met een elektromotor die een actieradius van 20/25 km toestaat, zodat je vrijwel overal kunt komen. De snelheid ligt tussen de 6 en 10 km per uur, iets sneller dan looptempo, maar langzamer dan een fiets. Maar wel zo veilig!
Nadat mijn man er ook een had gekocht hebben we uit onze MPV de middenachterstoel weggehaald en kunnen we de beide SitGo’s zomaar in de auto schuiven. Dit is erg belangrijk omdat we daardoor samen, of elk voor zich, weer overal naartoe kunnen, boodschappen doen, bekende en interessante plekjes bezoeken enz.
Kortom: we hebben onze vrijheid terug en genieten volop van de nieuwe kansen.

Lies & Cor S., Leusden

“Geweldig, ik geniet van een stuk zelfredzaamheid, dank zij de SitGo!”
Al jaren lukte het mij niet meer om lopend naar het winkelcentrum in onze wijk te gaan. Voor goede lopers een afstand van ca. 7 minuten. Mijn hulp doet al jaren de boodschappen en dat is heel erg fijn, maar ook bv. het Hoornsche Meer, op een loopafstand van 13 minuten kon ik niet meer bezoeken. Even in m’n eentje heerlijk in het zonnetje genieten van de prachtige natuur was er al jaren niet meer bij. En toen kwam, ná een telefoontje, de heren Witteveen met dé oplossing: een loopfiets met electrische loop-ondersteuning. Geweldig, ik geniet van een stuk zelfredzaamheid, dank zij de SitGo. (De spierpijn, die ik er na de eerste keren aan overhield had ik er dubbel en dwars voor over). Ik beveel de SitGo van harte aan. En de service van beide heren is top!!!

Margreeth de V., Groningen

“Zelfs de politie in Oud Beijerland is enthousiast over de Sitgo”
Ik wil even vertellen hoe onwijs blij ik ben met mijn Sitgo.
Vanmorgen heb ik hem opgehaald in Nieuw Beijerland. Natuurlijk wilde ik meteen gaan rijden en omdat er Kerstmarkt is in Oud Beijerland leek mij dat de perfecte kans om hem uit te proberen.
Binnen 5 minuten kwam ik echter al de Politie (3 man sterk) tegen, die mij staande hielden en vroegen of ik wilde afstappen van mijn fiets.
Natuurlijk heb ik uitgelegd dat dit geen fiets is omdat hij geen trappers heeft en dat het een hulpmiddel is om te lopen.
Ik ben daarna heerlijk over de markt gereden en er van genoten dat het mij bijna geen energie en pijn meer kost om zo veel afstand af te leggen!
Ik heb weer zo veel vrijheid teruggekregen en ben zo blij dat ik weer zelfstandig
op pad kan.

Carlijn D.(MS patiënt) Nieuw Beijerland

Lopen valt mij erg moeilijk. Ik heb al overal gezocht naar een goed vervoermiddel dat bij mij past, maar tot nu toe niet tevreden. Kwam op de website van de Sitgo terecht en dat leek mij wel wat. Ik heb er één aangeschaft en de wereld gaat voor mij open.
Ik ben sinds 7 maanden voor het eerst weer naar de markt geweest.

Jeannette uit Groningen

Het lopen viel mij steeds zwaarder. Als ik de hond uitliet, liep ik om de flat en dat was het. Nu heb ik een Sitgo en ga met de hond weer het bos in.
De Sitgo met elektrische ondersteuning vond ik nog mooier en heb de Sitgo omgeruild. “Ik doe alles op de Sitgo, hele einden in het bos en naar het centrum boodschappen doen. Mijn wereld is weer ruim geworden”.

Mw. J. uit Eerbeek

“De Sitgo is een echte meerwaarde”
We zijn heel tevreden van de Sitgo. We hebben al een aantal leerlingen heel hard vooruit zien gaan in hun leren fietsen-traject.
De Sitgo is een echte meerwaarde voor onze school Buso “de Hoge Kouter”

Kortrijk België

Ik wilde even laten weten dat ik ontzettend blij ben met mijn Sitgo, aangeschaft door mijn werkgever bij TrendEwheels in Groningen.
Ik gebruik de Sitgo op het werk waar we veel lange gangen hebben. Zo houd ik contact met mijn collega’s en kan ik mijn energie doseren.
Inmiddels heb ik mijn reumaconsulent ook geïnformeerd over de Sitgo
Hartelijke groet

Jacqueline H. Groningen

De kinderen wilden voor mij een driewieler kopen, maar dat vond ik niks. Met de Sitgo rijd ik overal heen op het eiland. Een mandje achterop laten maken voor de boodschappen. De mensen op het eiland kennen mij niet anders meer dat op de Sitgo.

Mw. M. te Schiermonnikoog

Geachte heer Witteveen
Tijdens de demonstratie op de Sitgo op 9 april in Leusden hebben we direct besloten dit hulpmiddel bij de dealer Greefhorst in Leusden te bestellen.
Nu enige maanden later heb ik alleen maar prettige ervaringen met deze
solide “loopfiets” ervaren. Ik kan nu heel gemakkelijk het stadscentrum bereiken wat eerder vrij moeilijk of bijna onmogelijk was.
Daarom wil ik u complimenteren met het ontwerp van dit fraaie hulpmiddel.
Omdat het dure fietszadel nogal gemakkelijk te verwijderen is, heb ik dit met een kettingetje aan het frame bevestigd. Misschien een tip om in de brochure te vermelden.
Met vriendelijke groet

Theus van N. Amersfoort

Sinds een half jaar gebruik ik nu de Sitgo Electric.
Een geschenk uit de hemel!! Ik kan weer naar buiten en zelfs afstanden afleggen.
Ik ben u zeer dankbaar voor de ontwikkeling van dit product.
Mijn vraag is: kunt u mij een aantal informatiefolders toesturen, waarmee ik lotgenoten direct kan informeren? Bij voorbaat dank voor uw reactie
Een vriendelijke groet

J.M. Belet Bergen op Zoom

Wat ben ik gelukkig met mijn Sitgo.
Nu kan ik zonder pijn in de benen heen en weer naar het “dorp” in Hilversum.
Ik ga nu ook vaker en gelukkiger op pad.
De Sitgo staat in de sèrre, wordt goed verzorgd.
En vaak krijg ik bewonderende blikken van andere mensen, als ik onderweg ben in de open lucht.
Mijn boodschappen zitten in de Hema-mand, een mandje gemaakt door een student en geadopteerd door de HEMA. De Hema-mand zit gemonteerd achterop.
Dank voor het ontwerpen van mijn rode vriendje.

Els van E. Hilversum